torsdag den 19. december 2013

Godkendt til en plads i USA

For 2 dage siden, altså den 18. december, fik jeg en mail fra AFS om at jeg var godkendt til en plads i USA! De skrev, at jeg nu er endelig godkendt som udvekslingsstudent, og at jeg var indstillet til en af deres pladser i USA. Det betyder, at de mener at jeg lever op til AFS USA's kriterier til en udvekslingsstudent, og de har dermed videresendt min ansøgning til USA. Det er meget forskelligt, hvornår værtslandene åbner op, for ansøgningerne, men det er normalt i det nye år. AFS USA skal her godkende min ansøgning, og derefter begynder de at lede efter en værtsfamilie. Der kan gå meget lang tid før at man får sin familie, og jeg har sågar hørt om nogle der fik familien få dage før de skulle afsted.
Så det bliver rigtig spændende, at se hvornår jeg får min familie, og finde ud af hvorhen i USA jeg skal hen. For hver gang jeg fortæller nogle at jeg skal til USA, er det første de spørger om hvorhen jeg gerne vil hen. Men det ved jeg jo ikke endnu, så jeg må vente med tålmodighed. USA er jo et virkelig stort land, og der er så mange forskellige klimaer og kulture. Men jeg er sikker på at jeg nok skal få et fantastisk år, uanset hvorhenne jeg ender henne.
Der er faktisk kun lidt over et halvt år til at jeg skal afsted, og jeg synes tiden går virkelig hurtigt. Men der er også en masse at se til, nu når det er 9. klasse, så det er nok derfor at det går så stærkt. Selvom at det bliver trist at skulle sige farvel til alle herhjemme i Danmark, kan det ifølge mig ikke gå for langsomt med at jeg skal afsted.